Yoga voor iedereen op woensdagavond

In de lessen word je heel sterk uitgenodigd om te voelen zodat je je bewust wordt van het effect van elke asana of yogavorm bij jou. Zo is yoga een zeer individuele weg en ben jij je eigen meester.  Maar bovenal: “yoga is plezant” en dat weerspiegelt zich in de lessen.

In de lessen “yoga voor iedereen” inspireerde Ilse zich op hatha yoga, prana yoga flow, ashtanga-yoga, taoïstische yinne yoga, pralaya yoga, forrest-yoga …
Elke les bestaat uit opwarmingsoefeningen, gevolgd door de eigenlijke les met yoga-houdingen en ademhalingsoefeningen en eindigend met meditatie en ontspanning.

Het beoefenen van yoga is gezond, versterkt de concentratie, de gezondheid en het bewustzijn. Yoga brengt je in nauwer contact met je lichaam en leert je voelen wat intens leven is. Je wordt aangemoedigd te voelen wat er met je lichaam gebeurt. Op die manier word je je bewust van het effect van bepaalde oefeningen op je lichaam en emotioneel welzijn en kun je yoga in je dagelijkse leven integreren.

De yogalessen zijn leuk, een vleugje humor is nooit veraf en er wordt heel wat plezier gemaakt in de lessen.

Mensen die kampen met hevige vermoeidheid en/of fysieke beperkingen richten zich beter op de maandagyogareeks.

Praktische info:

Data en bijdrage:
De dynamische woensdagyogareeks loopt van 4/9 tem 18/12 van 19u30 tem 20u30 (niet op 9/10, 30/10, 6/11) en bedraagt 130 euro.   Je bent niet verplicht om aan alle lessen deel te nemen, maar er is geen terugbetaling mogelijk van de lessen.

De reeks in 2020 loopt van 8/1 tem 1/4 en kost 120 euro (niet op 26/2).

Inschrijfmogelijkheden:
Via ilsephilips7@gmail.com of 0472/394129

Benodigdheden: yogamatje, twee yogablokjes, yogariem en eventueel een kussen of dekentje.  Indien je dat nog niet hebt, kan dat voor een eerste les wel van hier gebruikt worden.

Locatie: Yogazolder, Eernegemweg 65, 8490 Snellegem

Begeleiding: Ilse Philips

Inschrijven op mijn nieuwsbrief? Dat kan door in de rechterkolom je mailadres na te laten in het daartoe bestemde vakje of door zelf te kiezen rond welke items je mijn nieuwsbrief wil ontvangen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.