Yoga voor iedereen op woensdagavond

In de lessen word je heel sterk uitgenodigd om te voelen zodat je je bewust wordt van het effect van elke asana of yogavorm bij jou. Zo is yoga een zeer individuele weg en ben jij je eigen meester.  Maar bovenal: “yoga is plezant” en dat weerspiegelt zich in de lessen.

In de lessen “yoga voor iedereen” inspireerde Ilse zich op hatha yoga, prana yoga flow, ashtanga-yoga, taoïstische yinne yoga, pralaya yoga, forrest-yoga …
Elke les bestaat uit opwarmingsoefeningen, gevolgd door de eigenlijke les met yoga-houdingen en ademhalingsoefeningen en eindigend met meditatie en ontspanning.

Het beoefenen van yoga is gezond, versterkt de concentratie, de gezondheid en het bewustzijn. Yoga brengt je in nauwer contact met je lichaam en leert je voelen wat intens leven is. Je wordt aangemoedigd te voelen wat er met je lichaam gebeurt. Op die manier word je je bewust van het effect van bepaalde oefeningen op je lichaam en emotioneel welzijn en kun je yoga in je dagelijkse leven integreren.

De yogalessen zijn leuk, een vleugje humor is nooit veraf en er wordt heel wat plezier gemaakt in de lessen.

Mensen die kampen met hevige vermoeidheid en/of fysieke beperkingen richten zich beter op de maandagyogareeks.

Praktische info:

Data en bijdrage:
Deze reeks zal plaats vinden van 9januari tem 3april (12 lessen) telkens van 19u30 tot 20u30.  Er is wel les tijdens de krokusvakantie, niet op 27/2.  Je bent niet verplicht om aan alle lessen deel te nemen, maar er is geen terugbetaling mogelijk van de lessen.  Deze reeks gaat door vanaf minimum 5 inschrijvingen.  Mensen die reeds een beurtenkaart hadden gekocht in 2018 kunnen deze uiteraard ook nog gebruiken voor deze reeks binnen de geldigheidsdatum of laten verrekenen.  De reeks kost voor iedereen per persoon 100 euro.

Inschrijfmogelijkheden:
Via yoga@ilsephilips.be of 0472/394129

Benodigdheden: yogamatje, twee yogablokjes, yogariem en eventueel een kussen of dekentje.  Indien je dat nog niet hebt, kan dat voor een eerste les wel van hier gebruikt worden.

Locatie: Yogazolder, Eernegemweg 65, 8490 Snellegem

Begeleiding: Ilse Philips

Inschrijven op mijn nieuwsbrief? Dat kan door in de rechterkolom je mailadres na te laten in het daartoe bestemde vakje of door zelf te kiezen rond welke items je mijn nieuwsbrief wil ontvangen!

Geef een reactie