Rustige yogareeks op maandagavond

Ik merk dat velen naast de drukte van het dagelijkse leven heel veel deugd hebben van vertraging, rust en verdieping.  In deze tijden merk ik ook dat er meer en meer mensen vermoeid zijn, kampen met één of andere tijdelijke of permanente fysieke belemmering en hierdoor vaak niet tot enige lichaamsbeweging komen.  Zelfs yoga lijkt voor velen nog een te intense beoefening te zijn.  Yoga dient er te zijn voor iedereen wat maakt dat ik ervoor zal kiezen om op maandagavond de yogalessen te richten op herstellende, zachte, rustige oefeningen zodat er ruimte en tijd is voor aanpassingen in de houding, voldoende tijd om van de ene houding in de andere te komen, genieten van dicht bij je lichaam zijn.

Praktische info:

Data en bijdrage:
Deze reeks zal plaats vinden van 23 april tem 24 juni (niet op 22/4; 10/6) telkens van 19u30 tot 20u30.  Je bent niet verplicht om aan alle lessen deel te nemen, maar er is geen terugbetaling mogelijk van de lessen.  Deze reeks gaat door vanaf minimum 5 inschrijvingen.  De reeks kost voor iedereen per persoon 80 euro.

Inschrijfmogelijkheden: Via yoga@ilsephilips.be of 0472/394129

Benodigdheden: 
yogamatje, twee yogablokjes, yogariem en een kussen, handdoek of dekentje.  Indien je dat nog niet hebt, kan dat voor een eerste les wel van hier gebruikt worden.
Locatie: Yogazolder, Eernegemweg 65, 8490 Snellegem
Begeleiding: Ilse Philips

Inschrijven op mijn nieuwsbrief? Dat kan door in de rechterkolom je mailadres na te laten in het daartoe bestemde vakje of door zelf te kiezen rond welke items je mijn nieuwsbrief wil ontvangen!