Ilse Philips

Adresgegevens:
Eernegemweg 65
8490 Snellegem/Jabbeke

Telnr: 050/686 716
Gsmnr: 0472/394 129
Mailadresilsephilips7@gmail.com

Ilse Philips is afgestudeerd als sociaal assistent en heeft 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en kinderen in diverse omstandigheden en diverse problematieken. Ze doet dit werk vanuit een systemische invalshoek en volgde hiertoe de √©√©njarige systemische opleiding in het Centrum voor Studie van het Gezin te Gent en schoolde zich verder bij in de oplossingsgerichte denkwijze aan het Korzibsky-instituut.  De focus in haar begeleiding ligt niet op gedetailleerd exploreren van problemen maar wel op samen inzichtelijk kijken naar patronen en van daaruit op zoek gaan naar reeds bestaande krachten wat leidt tot oplossingsgericht werken.

Van zodra ze in contact kwam met yoga ervaarde ze het deugddoende en helende effect ervan. Yoga is voor Ilse vaak een bron van intense vreugde geweest en vormt voor haar een sterke basis voor een gelukkiger, intenser en liefdevoller leven. Ze combineert nu in haar begeleidingen gesprek, yoga, Sam, vier vragen vlg Byron Katie, massages  … om mensen dichter bij zichzelf te brengen.

Ze volgde diverse intense yoga-opleidingen en verdiepte zichzelf in verschillende vormen van yoga en in kinderyoga. Ze volgde les bij verschillende nationale en internationale leraars als Alberto Paganini, Robert Boustany, Neva, Manju Jois, David Swenson, … en schoolt zich nog steeds bij. Nu deelt ze haar ervaring vol enthousiasme in haar lessen.

Daarnaast volgt Ilse diverse aanvullende opleidingen die haar begeleidingswerk ondersteunen waaronder Sam-methode, Byron Katie bij Sandra Claeys, massage-opleidingen, …  Ze verdiepte zich ook in de diverse yoga- en andere zuiveringstechnieken die een ondersteuning kunnen zijn bij het zoeken naar een vervullend leven.

Ilse heet jullie hartelijk welkom!

Inschrijven op mijn nieuwsbrief? Dat kan door in de rechterkolom je mailadres na te laten in het daartoe bestemde vakje of door zelf te kiezen rond welke items je mijn nieuwsbrief wil ontvangen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.