September op de yoga-zolder!

20148846_852426251588608_1712199380_oHallo lieve mensen,

Vrijdag 1 september, starten we nazomerend weer met het normale yoga-ritme.  Maandag en woensdag om 19u30 en vrijdag om 9u zijn jullie welkom om de heerlijke geneugten van yoga te komen ervaren op de yoga-zolder!  We werken nog steeds met beurtenkaarten te gebruiken volgens jouw eigen werk- en/of gezinsritme.  Yoga-les volgen zal op die manier dus niet voor extra stress zorgen, maar wordt misschien jouw niet meer te missen relax-momentje.  Een heerlijke work-out en ontspanning voor lichaam en geest.  Heel graag een yoga-matje, twee yoga-blokjes en een yoga-riem meebrengen.  Een kussentje of dekentje is ook altijd gezellig.  De eerste keer mag je zeker iets van mij gebruiken als je dat thuis nog niet hebt, geen reden dus om niet langs de les te komen.
Eventuele uitzonderingen in het normale lesritme worden tijdig meegedeeld zodat je je hierop kan instellen.

20953536_1589545514453177_4841197701993741604_n15 september 19u is er een tweede ont-moetingsavond.  Sofie De Rijck zorgt voor lekkere veganistische natuurvoeding.  Het uitgelezen moment dus om af te rekenen met alle vooroordelen als dat dit soort voeding saai en absoluut onsmakelijk zou zijn!  Het tegendeel kan je hier absoluut ervaren!
Ikzelf zorg voor een fijne toegankelijke bewegings-ontspannings-yogales. De ideale manier dus om met gelijkgestemden een fijne avond door te brengen met lekker eten en yoga. En breng gerust die vriend of vriendin mee die je al zolang eens wil introduceren in yoga!  Wil je erbij zijn, zorg dan dat je tijdig 35 euro overschrijft en je bent van harte welkom!

netteyogabuitenEn de allerkleinsten willen we ook niet vergeten.  In de yoga voor ouder en kind op 3 september van 10 tot 11u zorgen we dat ook zij op een speelse manier de wondere wereld van yoga kunnen ontdekken!  Wees van harte welkom oma’s, opa’s, suikertantes of -nonkels, mama’s en papa’s,… met jullie spruiten!

 

 

 

 

Inschrijven kan via yoga@ilsephilips.be of 0472/394129

 

Dit bericht is geplaatst in Andere, Kinderyoga, Lezingen & Gezondheid, Vrouw zijn & liefhebben, Yoga. Bookmark de permalink.