De yoga-zolder in 2017!

15841253_1280293895378342_1574529915_nAan iedereen die ik nog niet persoonlijk zag, wil ik hierbij een gelukig nieuw jaar wensen.
Het nieuwe jaar is vaak een reden om van binnenuit prangende verlangens te durven voelen, uitspreken of tot realisatie te laten komen.  Ik wens jullie van ganser harte veel plezier, moed, succes, ontspanning en verwondering bij het inslaan van jouw nieuwe weg!

En zoals jaarlijks wens ik jullie van harte dat ik met mijn yoga-aanbod en mijn praktijk een ondersteuning mag zijn op deze weg.

Op de website vinden jullie het programma voor de start van 2017 met de yoga-momenten, een yoga-weekend in de Ardennen, nieuwe data voor yoga voor ouder en kind en een blijvend aanbod individuele ondersteuning via yoga, massage en coaching.

Van harte , Ilse Philips

Dit bericht is geplaatst in Andere, Kinderyoga, Lezingen & Gezondheid, Vrouw zijn & liefhebben, Yoga. Bookmark de permalink.