Chakradans door Gwenda Vander Steene, yoga-en danslerares

Een workshop chakra dans (Gwenda noemt het ook ’7 ritmes’) is zoals een 5-ritmessessie waarin de muziek ons meeneemt doorheen de verschillende ritmes en energieën van de verschillende chakra’s. Gabrielle Roth creëerde de 5-ritmes dans als een manier om dansend door het leven te gaan en al dansend om te gaan met de verschillende energieën die het leven biedt. In ons zitten echter ook 7 niveaus van bewustzijn, die elk hun eigen trilling en (muzikaal) ritme hebben. Zo maken we al dansend een innerlijke reis, doorheen de energieën die in onszelf al dan niet in meerdere of mindere mate aanwezig zijn…
In deze workshop gaan we al dansend de 7 chakra’s af – telkens met verschillende nummers die elk verschillende aspecten (of spaken) van dat chakra activeren. Het is een ontdekkingsreis: sommige nummers ‘liggen je’, andere niet. Het kan iets vertellen over hoe je energetisch in elkaar zit en welke chakra’s bij jou sterker geactiveerd zijn en welke minder. Al dansend doen we uiteraard de energie terug stromen en kan je blokkades loswerken.
Gwenda combineert haar ervaring en kennis over chakra’s en vooral over muziekmeditatie en -(chakra)therapie uit de yoga en dans in deze workshop. Ze doceert yoga in haar eigen yogastudio en organiseert danslessen en -workshops Bollywooddans, sacrale Indische dans, oriëntaalse dans en chakra dans.

Praktische informatie:

Data: 21/6 van 19u30 tot 21u30 Locatie: Eernegemweg 65 te Snellegem Bijdrage: 12€ per avond Begeleiding: Gwenda Vander Steene (www.nectaroflife.be) Inschrijvingen en meer info: Ilse Philips: 0472 394129 – yoga@ilsephilips.be

This entry was posted in Andere, Vrouw zijn & liefhebben, Yoga. Bookmark the permalink.

Comments are closed.